Om os

Vi - er dine undervisere, behandlere, rejsearrangører m.v. hos Kursusferie DK.

En uges ferie med mening, hvad enten det er kursus med personlig udvikling, eller en uges yoga, pilates og vandgymnatisk, er en meget vigtig uge for dig i dit liv.

Det er her du kan stress aflade, hente inspiration, for styr på de ustyrlige ting som giver for mange udfordringer i hverdagen.

Vi skaber rammerne og koncepterne, hvor de gode ting kan ske for dig.

Rejser med mening, hvor du kommer hjem til dig selv i processen, og kommer hjem glad, solbrændt og fyldt op med skøn forkælelse.

 

Kærlig hilsen

Marianne Dümen

Vi byder nye undervisere, kursusudbydere, instruktører og behandlere velkommen

Kunne du tænke dig at lave dit eget kursus, eller afholde en wellness ferie med behandlinger eller motion? Vi glæder os til at være dine professionelle tovholdere på det praktiske område, så du kan koncentrere dig om dine deltagere og dit program.

Kontakt Marianne på bluecoast4u@gmail.com eller ring +45  2168 1117.

Menneskerne bag

Lene Eriksen - Livsboost

www.leneeriksen.dk

Lene har afholdt mange Livsboost kurser ombord i årenes løb, og vi glæder os til at byde Lene Eriksen velkommen om bord igen.

Lene Tvedegaard - Yoga Cruise

Lene Tvedegaard vores instruktør og kursusleder på yoga cruise

i uge 24/2022 og i uge 39/2022

Vi har kendt Lene i mange år, og hun har været fast gæst på forskellige krydstogter siden 2004, så hun er en erfaren Tyrkiet-farer. Lene er uddannet instruktør i Hatha yoga, og restorativ yoga, samt NLP, intuitiv dans og mindfulnes. Vi glæder os til byde Lene Tvedegaard velkommen denne sommer. 

Marianne Dümen - Rejseleder og værtinde

www.bluecoast4u.com

Jeg er din underviser og kursusleder på kursusferierne "Eventyret om Dig" i juni, samt på kursusferien "Rejsen til dit Indre Selv" til september.

Jeg har boet i Tyrkiet siden januar 2003, og har arbejdet med krydstogter i den tyrkiske skærgård lige siden. I 2002 blev jeg færdig med basis uddannelsen til oplevelses orienteret psykoterapeut. Senere i 2007 tog jeg uddannelsen til TFT og EFT terapeut. I 2002 var jeg i Ægypten, og fik her en rejselederuddannelse hos Apollo. 

Sammen med min tyrkiske mand, Ekrem, som også er vores kaptajn, har vi samarbejdet med Apollo Skandinavia og Falk Lauritsen i 7 år, med krydstogter i den tyrkiske skærgård.

Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord på kursusferie eller yoga cruise.