Krydstogt i den tyrkiske skærgård om bord på luksus træskibet Topkapi 3

Velkomst og Indkvartering


Vi byder velkommen om bord på skibet, og kaptajnen giver en velkomstinformation, bl.a. om sikkerheden og skibets faciliteter. Læs mere om sikkerhed om bord.

Indkvartering sker i delt dobbeltkahyt med eget bad og toilet.

Sejladsen på roligt vand i den naturskønne skærgård


Kaptajnen krydser mellem øer og fastlandet, finder de smukkeste vige og bugte.

Her finder hjertet ro, og omgivet af det fristende krystalklare vand, støttes din indre rejse.

Du kan svømme morgensolen i møde, og du kan falde i søvn under et blinkende tæppe af stjerner.

Hver dag findes en ny ankerplads, og sejladsen tilpasses kursusprogram og måltider.

Skibet anløber havn midt på ugen, samt den sidste dag inden hjemrejsen.

Livet om bord på det smukke skib


På kursusferie veksler dagenen mellem undervisning og kursusmoduler, ferietid til dig hvor du nyder opholdet, svømmer i det skønne vand, daser i solen eller hygger dig på en skyggefuld plads.

Forplejning, menu og særlige behov


Maden om bord er fantastisk, sund og velsmagende, tilberedt med de bedste råvarer, friske grøntsager og frugt som er modnet under solen.

Hvis du er vegetar, eller lider af fødevare intollerancer, er det stadig muligt at deltage og få skønne smagsoplevelser. Du skal blot informere os om dine ønsker, når du tilmelder dig. Vi fortæller dig hvad der er muligt, og hvad du med fordel skal medbringe hjemmefra.

Her kan du orientere dig om standard krydstogt menu'en om bord.

Udflugter og Oplevelser


Den tyrkiske skærgård, og de smukke havnebyer langs kysten byder på mange forskellige muligheder for udflugter, naturoplevelser, historiske sights, wellness og shopping.

Shopping i Fethiye

Shopping er en del af den fuldendte ferieoplevelse. Særligt den mere end 2000 år gamle havneby Fethiye, er vi begejstrede for. Her er alt indenfor kort gåafstand fra havnen, byen har et roligt tempo, og byder velkommen med en eksotisk farve- og duftrigdom.

kursusferie, Eventyret om Dig Meditationskursus, chakra meditation, intuitiv maling, kursusferie, kursus ferie kursusferie Tyrkiet, Akvarel kursus Annelise Pio, Akvarelkursus kursusferie DK Livsboost med Soulfood, Mosaic, kursusferie, Kursus ferie Tyrkiet, Kursusferie Tyrkiet

Kursusferie DK samarbejder med anerkendte og erfarne firmaer og leverandører.

Her kan du se mere om Blue Coast Yachting, som har arrangeret skærgårds krydstogter for skandinaviske gæster siden 2003. Firmaet har sejladser fra Fethiye, Göcek, Marmaris, Bodrum på den tyrkiske sydvest kyst.

Dümen Yachting v/Ekrem Dümen har arrangeret rejser og træskibs sejlads for gæster fra hele verden siden 1986.

Se de mange muligheder hos www.dumenyachting.com

Dümen Yachting arrangerer krydstogter og hotelophold med udgangspunkt fra mange forskellige havnebyer, og her kan chartres skibe i enhver klasse - fra budget løsningen til den vildeste megayacht oplevelse.