Livsboost med Soulfood, uge 37 / 2020, fra lørdag den 5. september til lørdag den 12. september


Program for kursusferien

På kursusferien Livsboost med Soulfood kombineres meningsfuld personlig udvikling, med sol og sommer, sund livsstil og lækker mad. Dette er et ophold med forkælelse i balance med afstressning, personlige indsigter og oplevelser, som rækker langt ind i fremtiden.

Du får 7 skønne dage, en ferie som er helt speciel i hjertevarmt selskab, under solen i den skønne tyrkiske skærgård ved Middelhavet.

Livsboost med stresshåndtering er for dig, som ønsker et optimalt udviklingsforløb, og hvor både omgivelser, undervisning og metoder møder dig lige der, hvor du er.

Der vil være 2 daglige kursusmoduler, hvor der er fokus på indsigter, dyb stress-release og healing af krop, sind og ånd. Der arbejdes med meditationer, opstillinger og enneagrammet. Uanset hvad dit udgangspunkt er, er du velkommen. Du lærer det, som du har brug for, i løbet af selve kurset.

Denne kursusferie tager udgangspunkt i dine aktuelle udfordringer, og der hvor du er i dit liv, metoderne vi arbejder med fremmer din kontakt med dine ressourcer, og tilfører dig ny viden på alle planer.

Praktisk om rejsen, herunder pris og tilmelding

Livsboost med stresshåndtering finder sted i uge 37 / 2020  fra lørdag den 5. september til og med lørdag den 12. september.

Ophold i delt dobbeltkahyt med eget bad/toilet om bord på luksus træskib, der sejler på roligt vand i den tyrkiske skærgård, med afsejling fra og til den smukke havneby Fethiye, på den tyrkiske sydvest kyst.

Prisen for kursus, undervisning og materialer, og ophold med daglige måltider er kr. 11.700

Tillæg for flyrejse og lokal transfer er kr. 4.500

Depositum udgør kr. 3.000 når du tilmelder dig uden arrangering af flybillet og lokal transfer. Depositum udgør kr. 4.500 når du tilmelder dig med arrangering af flybillet og lokal transfer. Når du modtager kvittering for indbetalingen, er du endeligt tilmeldt.

Vi tilbyder at arrangere kursusferien med flyrejse og lokal transport som grupperejse. Dette tilbud er gældende indtil 20. maj 2020.

Herefter tilbyder vi fortsat at arrangere din deltagelse med flybillet og lokal transport, men dette vil blive til markedspris. Du har også mulighed for selv at booke og købe din flybillet.

Tilmelding kan ske direkte til Lene Eriksen hos Mosaic : www.leneeriksen.dk

eller du kan tilmelde dig hos Marianne Dümen, og eventuelt bruge tilmeldingsblanketten her.

Mosaic, Lene Eriksen, Livsboost, Kursusferie Mosaic, Lene Eriksen, Livsboost, Kursusferie Mosaic, Lene Eriksen, Livsboost, Kursusferie