Yoga Krydstogt med Meditation, uge 24 / 2022

Program for kursusferien

Sund ferie med indhold for krop og sind. Her får du hele pakken. Vi har inviteret en certificeret yoga-instruktør, Lene Tvedegaard, til at komme med os om bord i denne uge. Yoga undervisningen vil foregå på dansk. Lene står for den daglige yoga-træning og Marianne tilbyder vandgymnastik, ligesom hun er turens rejseleder.

Den skønne mad vi serverer ombord er tilpasset temaet sund ferie, og du vil blive præsenteret for nogle skønne retter med masser af friske grøntsager og frugt, vitaminer direkte fra den solrige natur og til spisebordet på skibet. Alt nænsomt tilberedt efter slow-food princippet. Enkelte retter vil være med kød, fjerkræ og fisk, men der er primært lagt vægt på vegetariske retter. Behovet for tilstrækkeligt med proteiner vil blive dækket af den variede menu.

Dagene tilrettelægges med mulighed for yoga-træning både ombord på skibet og inde på land på nogle af de små øer. Vandgymnastikken tilpasses, så det ikke konflikter med yoga-træningen - det skal være muligt at nyde hele pakken. Yoga-1 finder sted hver morgen fra kl. 07.15 til 08.45 ca. Derefter er der morgenmad. Det er muligt at få en kop kaffe eller te at vågne på inden yoga starter. 

Der vil være masser af tid til at nyde opholdet om bord, sejladserne i den smukke skærgård, svømmeture i det krystalklare vand, og solen, tid til dig og tid til samvær med de andre deltagere. Tiden efter frokost er stilletid. Lige inden eller lige efter eftermiddagskaffen vil der være endnu en aktivitet i form af vandgymnastik, yoga-2, medition eller lignende.

Aftenerne tilbringes med hyggeligt samvær på skibets fordæk.

Der anløbes havn en gang i ugens løb, og den sidste eftermiddag inden hjemrejsen. Du vil få mulighed for at deltage i en vandretur/udflugt en dag i løbet af ugen, ligesom der er sat tid af til besøg i en af havnebyerne Marmaris eller Datca, hvor det muligt at shoppe, gå på café og komme i tyrkisk bad.

Vi sejler på roligt vand i den smukke tyrkiske skærgård, og du vil blive forkælet af en serviceminded besætning under hele opholdet.

Praktisk om rejsen, herunder pris og tilmelding

Kursusferien afholdes i uge 24 - 2022, fra lørdag den 11. Juni til og med lørdag den 18. Juni 2022

Prisen er kr. 8.500,00 og dækker: ophold i delt dobbeltkahyt med eget bad/wc, alle måltider på skibet, kaffe, te og drikkevand, undervisning og eventuelle materialer. Vær venligst opmærksom på at flybillet ikke er inkluderet, men kan bookes ekstra.

Depositum udgør kr. 3.000,00 og skal være betalt senest den 15. April 2022.

Hvis du ønsker at tilmelde dig rejsen med flyrejse og lokal transfer fra lufthavnen til skibet inkluderet, så bedes du oplyse det i forbindelse med tilmeldingen. Vi afregner prisen for flyrejsen særskilt.  

Tilmelding:

Du kan skrive til Marianne på bluecoast4u@gmail.com eller du kan anvende tilmeldingsformularen.

Du er også velkommen til at tilmelde dig hos yoga instruktør Lene Tvedegaard, på lene@gartneri-toftegaard.dk   mobil telefon  28100202

Vi glæder os vildt til at byde dig velkommen om bord til en fantastisk uge.

Yoga ferie kursusferie, Yoga krydstogt, yoga ophold, det sejlende yogakursus Yoga krydstogt, yogaferie, yogarejse, kursusferie med yoga, kursusferie mindfulness

Kursusferie med Yoga træning, uge 24/ 2022

Dagligt: Yoga inden morgenmaden, fra kl. 07.15 til kl. 08.45. Programmet er frivilligt. så hvis du ønsker at holde en "hviledag" er du velkommen på agterdækket til en stille kop kaffe eller te. Du kan også vælge at tage dig en svømmetur og møde morgensolen i det skønne vand.

Yoga 2: Tilrettelægges så det ikke konflikter med skibets sejlads og øvrige programdele. Fortrinsvis vil det være sidst på dagen, og når det kan lade sig gøre finder træningen sted inde på land i en af de smukke og fredelige vige.

Meditation og Vandgymnastik: tilpasses henover dagene i ugens løb, som tilbud til dem som har lyst til dette.