Eventyret om Dig, uge 23 / 2022


Program for kursusferien

Eventyret om Dig handler om at få det bedre, og få kigget på det som forstyrrer dit velvære og din balance i hverdagen.

Her arbejder vi med guidede meditationer, chakralære, intuitiv maling, drømmearbejde og værdiafklaring, alt sammen på et oplevelses orienteret grundlag.

Du får også mini-kurset "Lær Manifestations Accellerations Teknik" i samme kursus, da vi bl.a. bruger teknikken til værdiafklaring.

Du lærer alt, hvad du skal bruger undervejs på kurset, så der er ingen specielle deltagerforudsætninger. Alle som gerne vil have en ferie med mening og indhold, og som gerne vil lære sig selv bedre at kende, kan deltage.

Der er plads til 8 - 10 deltagere på denne kursusferie, og der vil være tid nok til individuelt arbejde, og coaching i gruppe.

Der afholdes kursus moduler om formiddagene, og eftermiddagene er ren ferietid hvor du kan nyde solen og vandet, vi har en "rundt om bordet" samling ved eftermiddagskaffen - så er der mulighed for at få luftet spørgsmål og belyst tilstande inden aftensmaden. Og ellers skal vi bare nyde skærgården, skibet, maden, sejladsen og samværet med hinanden.

Undervisning og kursusledelse v/EFT psykoterapeut Marianne Dümen

Praktisk om rejsen, herunder pris og tilmelding

Kursusferien afholdes i uge 23 - 2022, fra lørdag den 4. Juni til og med lørdag den 11. Juni 2022.

Prisen er kr. 8.500,00 og dækker ophold i delt dobbeltkahyt, alle måltider ombord, kaffe, the og drikkevand, samt undervisning, coaching og materialer.

Der er tilmeldingsfrist indtil den 4. april 2022 - hvor depositum senest skal være betalt. Depositum udgør kr. 3.500,00.

Såfremt du ønsker at Kursusferie skal købe flybillet og reservere lokal transfer til dig, er depositum kr. 5.000,00 og prisen for flybillet og lokal transfer lægges ubeskåret til den oprindelige kursuspris. Vi aftaler selvfølgelig hvilke muligheder der er for den bedst mulige rejse for dig.

Tilmelding:

Du kan skrive til Marianne på bluecoast4u@gmail.com eller du kan anvende tilmeldingsformularen.