Eventyret om Dig, uge 39 / 2020


Program for kursusferien

Eventyret om Dig handler om at komme ud af sneglehuset, og få kigget på det som forstyrrer dit psykiske velvære og din balance i hverdagen.

Her arbejder vi med guidede meditationer, chakralære, intuitiv maling, drømmearbejde og værdiafklaring, alt sammen på et oplevelses orienteret grundlag.

Du får også mini-kurset "Lær Manifestations Accellerations Teknik" i samme kursus, da vi bl.a. bruger teknikken til værdiafklaring.

Du lærer alt, hvad du skal bruger undervejs på kurset, så der er ingen specielle deltagerforudsætninger. Alle som gerne vil have en ferie med mening og indhold, og som gerne vil lære sig selv bedre at kende, kan deltage.

Der er plads til 8 - 10 deltagere på denne kursusferie, og der vil være tid nok til individuelt arbejde, og coaching i gruppe.

Der afholdes kursus moduler om formiddagene, og eftermiddagene er ren ferietid hvor du kan nyde solen og vandet, vi har en "rundt om bordet" samling ved eftermiddagskaffen - så er der mulighed for at få luftet spørgsmål og belyst tilstande inden aftensmaden. Og ellers skal vi bare nyde skærgården, skibet, maden, sejladsen og samværet med hinanden.

Undervisning og kursusledelse v/EFT psykoterapeut Marianne Dümen

Praktisk om rejsen, herunder pris og tilmelding

Kursusferien afholdes i uge 39 - 2020, fra lørdag den 19. september til og med lørdag den 26. september.

Prisen er kr. 11.700 og dækker flyrejse, lokal transfer, ophold, mad og undervisning, samt materialer.

Der er tilmeldingsfrist indtil den 20. juni 2020 - hvor depositum senest skal være betalt. Depositum udgør kr. 4.500 såfremt du ønsker at Kursusferie skal købe flybillet og reservere lokal transfer til dig

Tilmelding:

Du kan skrive til Marianne på bluecoast4u@gmail.com eller du kan anvende tilmeldingsformularen.