Yoga Retreat med Meditation, uge 22 / 2018

Program for kursusferien

Sund ferie med indhold for krop og sind. Her får du hele pakken. Vi har inviteret en certificeret yoga-instruktør, Marcel, til at komme med os om bord i denne uge. Yoga undervisningen vil foregå på engelsk. Der vil blive udbudt 2 yoga sessioner dagligt. Marianne Dümen fra Kursusferie DK står for meditationer og øvrige workshops på dansk.

Den skønne mad vi serverer ombord er tilpasset temaet sund ferie, og du vil blive præsenteret for nogle skønne retter med masser af friske grøntsager og frugt, vitaminer direkte fra den solrige natur og til spisebordet på skibet. Alt nænsomt tilberedt efter slow-food princippet. Enkelte retter vil være med kød, fjerkræ og fisk, men der er primært lagt vægt på vegetariske retter. Behovet for tilstrækkeligt med proteiner vil blive dækket af den variede menu.

Dagene tilbringes med forskellige workshop tilbud, som inspirerer til et sundere hverdagsliv i balance. Dagligt tilbydes guidede meditationer.

Der vil være masser af tid til at nyde opholdet om bord, sejladserne i den smukke skærgård, svømmeture i det krystalklare vand, og solen, tid til dig og tid til samvær med de andre deltagere.

Aftenerne tilbringes med hyggeligt samvær på skibets fordæk.

Der anløbes havn en gang i ugens løb, og den sidste eftermiddag inden hjemrejsen. Du vil få mulighed for at deltage i en udflugt midt på ugen, samt tid til tyrkisk bad og shopping den sidste eftermiddag.

Herunder kan du se mere om de workshops der tilbydes i ugens løb.

 

Praktisk om rejsen, herunder pris og tilmelding

Kursusferien afholdes i uge 22 - 2018, fra lørdag den 26. maj til lørdag den 2. juni.

Prisen er kr. 6.750 og dækker: ophold i delt dobbeltkahyt med eget bad/wc, alle måltider på skibet, morgenkaffe og eftermiddagskaffe, undervisning, samt materialer.

Hvis du ønsker at tilmelde dig rejsen med flyrejse og lokal transfer fra lufthavnen til skibet inkluderet, er der et tillæg på kr. 4.750.

Der er tilmeldingsfrist inden den 15. april 2018 - hvor depositum senest skal være betalt. Depositum udgør kr. 2.000 for rejse uden fly, og kr. 4.750 for rejse med fly.

Tilmelding:

Du kan skrive til Marianne på bluecoast4u@gmail.com eller du kan anvende tilmeldingsformularen.

Yoga ferie kursusferie, Yoga krydstogt, yoga ophold, det sejlende yogakursus Yoga krydstogt, yogaferie, yogarejse, kursusferie med yoga, kursusferie mindfulness

Workshops og Program for kursusferie med Yoga og Meditation, uge 22 / 2018

Dagligt: Yoga inden morgenmaden, fra kl. 07.15 til kl. 08.45. Programmet er frivilligt. så hvis du ønsker at holde en "hviledag" er du velkommen på agterdækket til en stille kop kaffe eller te. Du kan også vælge at tage dig en svømmetur og møde morgensolen i det skønne vand.

Workshops: Deltagelse er frivillig, og workshop'ene er interaktive. Vi anbefaler at du vælger at deltage for at få det optimale udbytte af kursusugen, men hvis du vil nøjes med at deltage i meditation, kan du trække dig tilbage til solmadrasserne på kahytstaget, eller hygge dig i skyggen på agterdækket.

Workshop program: Workshops starter dagligt kl. 10.00 og slutter inden frokost kl. 13.00. Hver workshop indledes med en kort "vejrmelding" og efterfølges af en guided meditation. Efter en kort pause, starter selve workshoppen.

Interaktiv workshop betyder, at der vil være et oplæg indenfor dagens emne, efterfulgt af inspirerende øvelser, som kan være tilrettelagt til individuel udførelse eller to og to samarbejde. Der vil være en fælles opsamling inden workshoppen afsluttes.

Der tilbydes følgende workshops:

Mindfulness og Mindful Spisning

Mindfulness og Naturens Alternative Apotek

Mindfulness og Værdiafklaring

Mindfulness og Positiv Forandring

Mindfulness og Nye Mål