Yoga Retreat med Meditation, uge 38 / 2020

Program for kursusferien

Sund ferie med indhold for krop og sind. Her får du hele pakken. Vi har inviteret en certificeret yoga-instruktør, Lene Tvedegaard, til at komme med os om bord i denne uge. Yoga undervisningen vil foregå på dansk. Lene står for den daglige yoga-træning og Marianne tilbyder vandgymnastik, ligesom hun er turens rejseleder.

Den skønne mad vi serverer ombord er tilpasset temaet sund ferie, og du vil blive præsenteret for nogle skønne retter med masser af friske grøntsager og frugt, vitaminer direkte fra den solrige natur og til spisebordet på skibet. Alt nænsomt tilberedt efter slow-food princippet. Enkelte retter vil være med kød, fjerkræ og fisk, men der er primært lagt vægt på vegetariske retter. Behovet for tilstrækkeligt med proteiner vil blive dækket af den variede menu.

Dagene tilrettelægges med mulighed for yoga-træning både ombord på skibet og inde på land på nogle af de små øer. Vandgymnastikken tilpasses, så det ikke konflikter med yoga-træningen - det skal være muligt at nyde hele pakken.

Der vil være masser af tid til at nyde opholdet om bord, sejladserne i den smukke skærgård, svømmeture i det krystalklare vand, og solen, tid til dig og tid til samvær med de andre deltagere.

Aftenerne tilbringes med hyggeligt samvær på skibets fordæk.

Der anløbes havn en gang i ugens løb, og den sidste eftermiddag inden hjemrejsen. Du vil få mulighed for at deltage i en udflugt midt på ugen, samt tid til tyrkisk bad og shopping den sidste eftermiddag.

Praktisk om rejsen, herunder pris og tilmelding

Kursusferien afholdes i uge 38 - 2020, fra lørdag den 12. september til lørdag den 19. september.

Prisen er kr. 11.000 og dækker: flyrejse og lokal transfer, ophold i delt dobbeltkahyt med eget bad/wc, alle måltider på skibet, morgenkaffe og eftermiddagskaffe, undervisning, eventuelle materialer materialer.

Hvis du ønsker at tilmelde dig rejsen med flyrejse og lokal transfer fra lufthavnen til skibet inkluderet, er der et depositum på 4.500,00

Der er tilmeldingsfrist inden den 20. juni 2020 - hvor depositum senest skal være betalt.

Tilmelding:

Du kan skrive til Marianne på bluecoast4u@gmail.com eller du kan anvende tilmeldingsformularen.

Yoga ferie kursusferie, Yoga krydstogt, yoga ophold, det sejlende yogakursus Yoga krydstogt, yogaferie, yogarejse, kursusferie med yoga, kursusferie mindfulness

Kursusferie med Yoga træning, uge 38 / 2020

Dagligt: Yoga inden morgenmaden, fra kl. 07.15 til kl. 08.45. Programmet er frivilligt. så hvis du ønsker at holde en "hviledag" er du velkommen på agterdækket til en stille kop kaffe eller te. Du kan også vælge at tage dig en svømmetur og møde morgensolen i det skønne vand.

Yoga 2: Tilrettelægges så det ikke konflikter med skibets sejlads og øvrige programdele. Fortrinsvis vil det være sidst på dagen, og når det kan lade sig gøre finder træningen sted inde på land i en af de smukke og fredelige vige.

Meditation og Vandgymnastik: tilpasses henover dagene i ugens løb, som tilbud til dem som har lyst til dette.