Indre Selv, uge 38 / 2022, fra lørdag den 17. september til lørdag den 24. september


Program for kursusferien

På kursusferien Rejsen til dit Indre Selv, er det vores intention at give dig som deltager et frirum, til at mærke det som fylder, og give udtryk for det. Målet er at du kommer i kontakt med dine indre ressourcer, og bliver bedre til at lytte ind i din egen visdom. Mangt og meget i livet bliver lidt lettere, når det indre styrkes.

I løbet af ugen arbejder vi med at styrke den emotionelle sundhed, og det gør vi bl.a. ved også at arbejde med kroppen igennem nogle enkle yoga-stræk øvelser, Qi-gong og vandgymnastik. Vi arbejder også med meditationer og drømme. Selve undervisning foregår med et oplevelsesorienteret grundlag, og metoderne bygger på bl.a. Jungs teorier, ligesom der bliver undervist i grundlæggende TFT.

På skibet er der ro og nærvær, med en serviceminded besætning, som vil forkæle dig med skøn mad, smukke vige og bugte på sejladsen og fredelig opgivelser som er helende i sig selv. 

Rejs med os ud i den smukke tyrkiske skærgård i en uge, på det solglittrende hav, og blive bedre til at komme hjem til dig selv.

 

Praktisk om rejsen, herunder pris og tilmelding

Kursusferien Rejsen til dit Indre Selv finder sted fra lørdag den 17. september til og med lørdag den 24. september 2022.

Prisen pr. person er kl. 8.500,00 

 

Kontakt Marianne Dümen på bluecoast4u@gmail.com eller på telefon 21681117 for nærmere information og tilmelding

Kursusferie, Stress og Sorg forløb, stress og sorg kursus, sorggruppe internat, sorggruppe retreat Kursusferie, Stress og Sorg forløb, stress og sorg kursus, sorggruppe internat, sorggruppe retreat Kursusferie, Stress og Sorg forløb, stress og sorg kursus, sorggruppe internat, sorggruppe retreat