Udflugter og Oplevelser i forbindelse med Kursusferier og Wellness Rejser


Dumenyachting, Dalyan udflugt

Udflugter og Oplevelser

I forbindelse med en kursusferie eller et yogakrydstogt, er det en forfriskende og inspirerende oplevelse, at holde en pause midt på ugen.

Her arrangerer vi en udflugt eller særlig oplevelse på land, mens skibet er i havn for at proviantere.

De mest populære ture og udflugter gennem årene bl.a. været udflugten til Dalyan Deltaet med Lykiske kongegrave, mudderbad og oldtidsborgen Kaunos, den har vi som regel på programmet hver sommer. Ligesom udflugt til Tlos borgen og Saklikent-kløften også hitter. Vi er fleksible, og har mange muligheder for arrangering af både halv- og heldagsudflugter eller andre oplevelser.

Nogle gange er det højt prioriteret for gæster og deltagere, at have en hel dag til shopping, cafébesøg og wellness oplevelser i en dejlig havneby langs kysten.

Tyrkisk Bad - Hamam - en velvære tradition

Tyrkisk bad består af ophold i badstuen, bodyscrub med handske og sæbemassage. Du kan medbringe din egen shampoo og få vasket hår også.

Der udleveres håndklæder. Badetøj kan du vælge at have på.

Det gamle tyrkiske bad i Fethiye er næsten 500 år gammelt

Bygningen og opholdet er en æstetisk oplevelse i sig selv. Efter det tyrkiske bad, kan du vælge forskellige wellnessbehandlinger og massager. Mens du venter på en massage tilbydes vand eller tyrkisk te.

Varme - omsorg - afspænding

Tidligere blev badstuen opvarmet ved kulbækkener, som blev lagt under en rund marmor platform. Platformen eksisterer stadig, det er her "skrubben" og sæbemassagen foregår.

Når vi har en dag i Fethiye med shopping og tyrkisk bad, anbefaler vi at tage velvære oplevelsen som afslutning på dagen. Når du er blevet vasket, skrubbet og masseret i halvanden time, så er kroppen helt afspændt og det bedste man kan unde sig selv bagefter, er en kølig drik i skyggen og så retur til skibet for at slappe af.