Tilmelding til Kursusferie

Når du ønsker at tilmelde dig til en kursusferie, kan du enten kontakte Marianne direkte via mail, eller benytte formularen herunder.

Du er naturligvis velkommen til at rekvirere materiale om kursusferie, herunder program, indhold, detaljer om ophold og forplejning m.v.

I forbindelse med tilmelding, skal der betales et depositum. Dette er for at du kan sikre dig en plads på den kursusrejse, du gerne vil med på. Desuden anvendes depositum til at reservere flybilletter og ophold på skibet.

På nogle kursusferier er det muligt at vælge, om man ønsker selv at booke og betale sin flybillet, eller om man ønsker at Kursusferie DK skal sørge for flybilletten også. Detaljerne fremgår under beskrivelsen af hver kursusferie/kursusprogram.

Du kan se hvad der generelt er indkluderet og ekskluderet i prisen her.

Tilmelding til Kursusferie

Inden du udfylder og sender din tilmelding, henvises til vilkårene for tilmelding og betaling, som kan læses længere nede på denne side.

Husk at anføre hvilken kursusferie, du gerne vil tilmeldes, og hvilken uge den afholdes.

JA

Vilkår for tilmelding og betaling:

 • Kursusferiens pris, og hvad prisen indeholder, fremgår af beskrivelsen for den specifikke kursusferie.
   
 • Du kan også læse om hvad prisen for en kursusferie generelt dækker, og hvad der er eksklusive under menupunktet Rejsevilkår.
   
 • Nogle kursusrejser har 2 priser. En pris, hvor flybilletter og lokal lufthavnstransfer er indeholdt, og en anden pris hvor du selv køber din flybillet.
   
 • For endelig tilmelding skal depositum betales rettidigt. Du vil modtage oplysninger om hvortil og hvornår depositum og restbeløb skal betales (dansk bankforbindelse).
   
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring indgår ikke. Vær venligst opmærksom på, om dine rejseforsikringer dækker på forskellig måde, alt efter om du selv booker og betaler din flybillet, eller om Kursusferie DK gør det for dig.
   
 • Det gule (eller blå) sygesikringskort dækker ikke rejser til - og i Tyrkiet, men det dækker de rejser, som har udgangspunkt på Rhodos/i Grækenland.
   
 • Du har mulighed for at få specialmad under dit ophold på skibet, herunder hvis du er vegetar, har fødevare intollerancer eller andet. Blot har vi brug for at vide dette i god tid inden rejsen finder sted.
   
 • Kursusferie DK gør venligst opmærksom på, at kursusferier, wellnessrejser og andre ophold og kurser, som arrangeres hos os, er uegnede for personer med ubehandlede misbrugsproblemer eller psykiske sygdomme, da vi hverken har de fornødne kompetancer eller den påkrævede tid, til at håndtere særlige behov.

Er du underviser eller behandler?

Kunne du tænke dig at afholde dit eget kursus, eller en wellnessuge med f.eks. "spis sundt", yoga, healing og massage?

Vi har arbejdet professionelt med at skabe optimale rammer i vidunderlige omgivelser siden 2003 - og vi vil glæde os til at facilitere alt det praktiske omkring din kursusferie/wellness rejse.

Fortæl os hvad du drømmer om, og lad os fortælle dig hvordan det kan lade sig gøre.