Ferie med Flow - uge 28 2018

Program for kursusferien

 

Ta' med på Ferie med Flow sammen med Maiken Buchwald - coach, Karen Vistisen - forfatter og Marianne Dümen - terapeut.

Ferie med Flow er:

Eksklusivt: fordi der kun er plads til 10 deltagere på holdet, og alt fra kahytterne og maden til undervisningen og serviceniveau'et er helt i top.

Afslappende: fordi du selv bestemmer hvornår du vil deltage i en workshop, nyde solen og havet, finde freden i skyggen med dig selv og en god bog.

Inspirerende: fordi vi undervejs til introducere dig til forskellige værktøjer, som du både her og fremover kan bruge til at skabe mere glæde og overblik i dit liv.

Workshop programmet om bord: finder sted om formiddagen, hvor Maiken og Marianne deler rundhåndede ud af værktøjer, erfaringer og inspiration. Workshoppene er krydret med praktiske øvelser, ligesom der vil være tid til at du kan få professionel feed back på det du lige går og bøvler med.

Workshops der præsenteres:

Enneagrammet, Bach Blomstermedicin, Tapning, Mindfulness og Loven om Tiltrækning.


 

Praktisk om rejsen, herunder pris og tilmelding

Kursusferien afholdes i uge 28 - 2018, fra lørdag den 7. juli til og med lørdag den 14. juli.

Prisen er kr. 9.700,00 som dækker opholdet ombord på skibet i delt dobbeltkahyt med eget bad, toilet, sengetøj, håndklæder, alle måltider på skibet, service fra skibets besætning, undervisning samt materialer i 5 workshops.

Når Kursusferie arrangerer flybilletter og lokal transfer, der der et tillæg på kr. 4.800,00 til prisen.

Der er tilmeldingsfrist indtil den 25. april 2018, hvor depositum skal være indbetalt. Depositum udgør kr. 4.000,- hvis du selv arrangerer flybillet og transfer. Hvis Kursusferie arrangerer dette for dig, er depositum på kr. 5.000,00.

Tilmelding:

Du kan skrive til Marianne Dümen på bluecoast4u@gmail.com eller anvende tilmeldingsblanketten. Du kan også kontakte Maiken Buchwald på info@maikenbuchwald.dk - og du kan ringe til Maiken på mobil: 2330 3119.

Ferie med Flow Tyrkiet, kursusferie DK, kursusferie skærgårds krydstogt, Maiken Buchwald