Ferie med Flow - uge 25 2018

Program for kursusferien

 

Ta' med på Ferie med Flow sammen med Maiken Buchwald og Marianne Dümen.

Ferie med Flow er:

Eksklusivt: fordi der kun er plads til 10 deltagere på holdet, og alt fra kahytterne og maden til undervisningen og serviceniveau'et er helt i top.

Afslappende: fordi du selv bestemmer hvornår du vil deltage i en workshop, nyde solen og havet, finde freden i skyggen med dig selv og en god bog.

Inspirerende: fordi vi undervejs til introducere dig til forskellige værktøjer, som du både her og fremover kan bruge til at skabe mere glæde og overblik i dit liv.

Workshop programmet om bord: finder sted om formiddagen, hvor Maiken og Marianne deler rundhåndede ud af værktøjer, erfaringer og inspiration. Workshoppene er krydret med praktiske øvelser, ligesom der vil være tid til at du kan få professionel feed back på det du lige går og bøvler med.

Workshops der præsenteres:

Enneagrammet, Bach Blomstermedicin, TFT, Mindfulness og Loven om Tiltrækning.


 

Praktisk om rejsen, herunder pris og tilmelding

Kursusferien afholdes i uge 25 - 2018, fra lørdag den 16. juni til og med lørdag den 23. juni.

Prisen er kr. 10.700 som dækker flyrejsen, lokal transfer, mad og ophold, undervisning samt materialer.

Der er tilmeldingsfrist indtil den 15. april 2018, hvor depositum skal være indbetalt. Depositum udgør kr. 4.000,- (dækker flybillet og depositum til skibet)

Tilmelding:

Du kan skrive til Marianne Dümen på bluecoast4u@gmail.com eller anvende tilmeldingsblanketten. Du kan også kontakte Maiken Buchwald på info@maikenbuchwald.dk - og du kan ringe til Maiken på mobil: 2330 3119.

Ferie med Flow Tyrkiet, kursusferie DK, kursusferie skærgårds krydstogt, Maiken Buchwald